Välkommen till vår Informations- och spelavdelning!

kassa

Välkommen till vår Informations- och spelavdelning!

Vi hjälper dig!

Du kan inhandla din frukost eller ta en fika eller bara köpa något gott att dricka eller en tidning att läsa Här får du även hjälp med eventuella reklamationer eller återköp till butiken. Vår målsättning är att ha de nöjdaste kunderna på marknaden och det innebär att vi försöker göra det enkelt för dig att lösa eventuella problem.

Postombud

Du kan också köpa frimärken och enklare produkter för att skicka brev eller kort. Naturligtvis kan du också skicka paket och det finns en brevlåda utanför vår entré men för din bekvämlighets skull så kan du lämna ditt brev till personalen i förbutiken.

Spelombud

Vi är spelombud för både ATG och Svenska spel. Det innebär att du kan spela på hästar hos oss och vi har även de flesta andra av de vanligaste spelen. För att få spela på hästar och på spel från svenska spel måste du fyllt 18 år. Visa gärna legitimation om du är under 30 år, det är inte alltid så lätt för personalen att bedöma åldern på våra kunder.

Har lyckan varit framme, löser vi mer än gärna in vinsten åt dig. Vi har faktiskt sålt några riktigt stora vinster hos oss och det är lika roligt varje gång. Våra kunder kan dessutom hämta ut evenemangs biljetter och fylla på kontantkort till mobiltelefonen.

Tobak

Naturligtvis säljer vi även tobak och snus i avdelningen. Här hittar du alla märkesvaror men även billigare alternativ. För att köpa tobak måste du ha fyllt 18 år.

Visa gärna legitimation om du är under 25 år. Vi är ytterst noga i vår butik med att inte sälja tobaksvaror till personer under 18 år. Försöker du sluta snusa? Då rekommenderar vi vårt nikotinfria snus!

Du kan även köpa presentkort hos oss om du väljer det istället för att själv köpa presenten.

Välkommen!