Butikens mål är att vara Landskronas bästa frukt och grönt avdelning!!

frukt

Butikens mål är att vara Landskronas bästa frukt och grönt avdelning!!

Ett härligt och spännande sortiment!

Vårt mål med fruktavdelningen är att den ska vara nummer Ett i alla kategorier. Vi vill att kunderna skall åka till oss för att vår fruktavdelning är bra och för den goda servicen och det trevliga bemötandet som du får på köpet. Här hittar du allt från svensk sallad till mango från Peru  samt ett jättesortiment av lokalodlade Vikentomater

Vi har ett sortiment på hundratals artiklar. Det rymmer allt från exotiska frukter till färdigskurna sallader samt mer än 40 olika sorters tomater.

Vi prioriterar lokalodlat - vad sägs om färsk vitkål från Boarp, potatis från Bjäre, rödbetor från Rönneberga, morötter från Landskrona.

I vår strävan att äta gott och ändå hälsosamt spelar fruktavdelningen en allt viktigare roll. Frukt & Grönt är både nyttigt och gott att äta. Söker du inspiration är du mycket välkommen in i avdelningen.

Du har väl läst vår egen frukt och grönt tidning Månadens Skörd, som kommer ut en gång i månaden, med massor av inspiration, nyttiga kunskaper, goda recept och lekar för barn. 

Vi har också valt att satsa på kompetent personal som känner till det senaste utbudet och som har ett stort intresse för matlagning, detta är nödvändigheter i dagens samhälle. Våra kunder läser många recept och tittar på spännande matlagningsprogram. Om det trots allt är något som du saknar i vårt sortiment, är det bara att prata med vår personal. Vår ambition är att kunna tillgodose alla våra kunders behov.

Välkommen!