Utmärkelser

Utmärkelser

Kvantum Kungsbacka har belönats med en rad priser genom åren, 2004 blev vi korade till sveriges bästa köttbutik, 2007 till sveriges bästa matglädjebutik, 2009 nominerade till Butikernas butik samt 2011 återigen valda till sveriges bästa matglädjebutik. Dessa utmärkelser är vi naturligtvis oerhört stolta över och vi vill tacka er kunder som möjliggör för oss att hela tiden bli bättre!


Butikernas Butik 2012

Vi är oerhört stolta att informera om att vi blivit framröstade till priset Butikernas Butik 2012! Priset delas ut av ICA-nyheter och alla dagligvarubutiker i Sverige har möjlighet att vinna.

Juryns motivering:

"ICA Kvantum Kungsbacka tilldelas priset Butikernas Butik för sitt brinnande matintresse, förmågan att alltid erbjuda ett sortiment som innehåller både bredd, djup och ofta lokal förankring och att spana in mattrender redan innan de blivit trender. Butiken genomsyras av äkta matglädje och en vision om att gå sin egen väg och därigenom konsekvent hålla fast vid affärsidén. Personalen slår sig inte till ro utan utvecklas ständigt för att varje dag kunna stå på tå för kunderna."


Vinnare av Arla Guldko® 2011 Bästa Matglädjebutik

Vi är stolta vinnare av det prestigefyllda priset Arla Guldko® 2011 Bästa Matglädjebutik.

Ur juryns motivering:

”Med konsekvens, uthållighet och en vilja till förnyelse har årets vinnare visat att matglädje är en drivkraft till försäljning och framgång.”

Läs mer på arla.se/guldko

Stort tack till vår engagerade personal och till alla ni kunder som genom er matlust bidrar till en matglad butik!