Månadens skörd

Månadens skörd

Få ut mer smak 

från varje grönsak 

Vill du bli bättre på smaksättning och på att få grönsakernas smaker att komma till sin rätt? Månadens skörd berättar hur du piffar upp säsongens råvaror och lyfter de gröna smakerna till nya nivåer.

Till reportaget

Liten rot med stora smaker

Grov och len med förvillande namn. Jordärtskockan som gömts i årets snö har nu kommit upp i eller utan tö – redo att bevisa sin talang som festlig smakförhöjare i både vardagsmat och helgmiddag.

Läs hela artikeln

Framtiden för 3D-printad mat

Mat som skrivs ut med speciella skrivare och kan anta vilken form som helst är en innovation som spås vara vanlig om 10–20 år. Hur fungerar 3D-printad mat och vilka fördelar och användningsområden finns det?

Läs hela artikeln

Barnens favoritklubb 

Ingrid Franzén är frukt- och gröntansvarig på ICA Kvantum Falkenberg. Hon älskar sitt jobb och att bemöta alla kunder. Hemma går mycket tid åt till familjelivet med två energiska söner på 2 och 4 år. I januari ger hon tips på hur man kan få matinspiration.

Ingrids tips

Månadens skörd på Instagram

Följ @manadensskord på Instagram för bilder, filmer, recept, inspiration och inblickar i redaktionens arbete.

     

Om Månadens skörd

ICA Kvantum strävar efter att bli bäst på frukt och grönt. För att nå vårt mål ger vi ut Månadens skörd som genom reportage, tips och recept inspirerar dig om säsongens goda gröna råvaror. Du hittar magasinet gratis i din ICA Kvantum-butik och kan också läsa utvaltinnehåll direkt på webben.