ICA Kvantum Knivsta

Catering

Vår delikatessavdelning erbjuder catering och vi använder de bästa råvarorna för att kunna garantera högsta kvalitet och smak till riktigt bra priser.

JUST NU BYGGER VI OM!

From vecka 2 kommer färskvarulinjen att byggas om, vilket innebär att vårt sortiment för catering är begränsat. Vi kommer fortfarande erbjuda smörgåsar & frallor dagligen men för stora fester och kalas kan vi endast erbjuda smörgåstårtor. Smörgåstårtorna vi erbjuder under ombyggnationen är räktårta, Ost- & skinktårta och skagentårta. 

 

HÄR HÄMTAR DU DIN BESTÄLLNING!

Som tur är har vi ett sprillans nytt bageri som kommer köra på som vanligt. Det är i bageriet du kommer vända dig till för att både kunna hämta din beställning och även lägga din beställning om du vill göra det i butiken. Det går också bra att ringa till oss på telefonnummer: 018–347662

 

NY CATERINGHEMSIDA!

Samtidigt som vi gör om i butiken, gör vi även om cateringhemsidan! Vårt mål är att i samband med nyöppning utav vår nya färskvarulinje och kunna öppna upp vår nya cateringhemsida. En uppdaterad catering med en snyggare design, lättare menyer att beställa igenom och såklart ett nytt och uppdaterat sortiment! 


PRISER SMÖRGÅSTÅRTOR!

Ost- och skinktårta: 
4 bitar: 350kr, 8 bitar: 650kr, 12 bitar: 950kr & 16 bitar: 1250kr 
Räktårta/Skagentårta:
4 bitar: 390kr
8 bitar: 690kr
12 bitar: 990kr
16 bitar: 1290kr