Matinspiration

Vad blir det för mat?

Här hittar du våra godaste recept lagade på veckans erbjudanden och inspiration till säsongens råvaror.

Veckans middagstips!

Kycklingsteak med srirachayoghurt och varm sparrissallad
Betyg 4.5 av 5.
13 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Sesambakad tofu med myntayoghurt
Betyg 3.3 av 5.
8 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Svamppizza med fetaost
Betyg 4.5 av 5.
14 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Lax med syrlig bulgursallad och yoghurt
Betyg 4.8 av 5.
12 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Hamburgare med dressing och morotsstavar
Betyg 4 av 5.
9 personer har röstat
Under 30 min att tillaga

Månadens skörd!

Månadens skörd

Senaste numret

På samma sätt som vi nu ställt fram klockan, har vi plockat fram grillen för säsongen. I det här numret har vi träffat ingen mindre än Florencia Abella. Förra året släppte hon en kokbok helt dedikerad till grillning. Vill du läsa om säsongens skörd berättar vi allt du behöver veta om ramslök, svensk gurka, dill, ärtskott och kastanjechampinjon. Och är du tokig i tapas? Det är Johan Björkman också. På sidan 26 berättar han om hur han skrivit en hel bok om just tapas!

Glada grilltider!

Till tidningen

Alltid läge för grill

Säsongens godaste recept till både grillen och det grillade.

Över 60 min att tillaga
Chimichurri med ramslök
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Krossad gurka med lime
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Kryddig ugnspotatis med grillost
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Halloumispett med zucchini
Betyg 4.6 av 5.
9 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Laxspett med citron
Betyg 4.6 av 5.
7 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Grillad purjolök med gräddig salviasås
Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat
Under 45 min att tillaga

En råvara, tre recept

Soppa, svampröra och basilikastekt. I vår lagar vi med kastanjechampinjon!

Basilikastekta kastanjechampinjoner med vitlök
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Under 45 min att tillaga
Friterat rispapper med svampröra
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 45 min att tillaga