Det här hittar du i butiken

Det här hittar du i butiken

Hos oss hittar du både vardagsmat och delikatesser från när och fjärran. I vår kött- och charkavdelning kan du enkelt botanisera bland utbudet, köpa pannfärdiga rätter och hitta såväl ekonomiförpackningar, som förpackningar för det lilla hushållet.

Det doftar härligt av nygräddat från vår brödavdelning. I butiken finns ett stort utbud av Vänliga varor - produkter för dig som är överkänslig mot vissa födoämnen.

På ICA Kvantum hittar du dessutom det mesta inom miljövänliga produkter, skönhet och hälsa. Vi tipsar dig om hur du kan äta rätt och må väl. I tidningen "Matidéer" inspireras du till inköp, med smakfulla recept och varor till förmånliga priser. Håll utkik i din brevlåda! Vi erbjuder en fräsch butik, ett brett och prisvärt sortiment, matinspiration och en kunnig och vänlig personal. Det bästa alternativet för dig som kund!

Service i butiken

Catering

Hos oss kan du beställa festmat till de speciella dagarna som till exempel vid studentmottagningar, födelsedagar, firmafester eller dop och liknande. Du har kanske varken tid eller lust att tillbringa flera timmar i köket innan gästerna kommer. Det är då vi kommer in i bilden.

ATG

Hos oss kan du hämta ut biljetter till olika evenemang, ladda ditt kontaktkort och spela på hästar.