Prisbelönt butik

Prisbelönt butik

Vårt största fokus är att vara den absolut bästa matbutiken för dig - både idag och i framtiden! Vi blickar alltid framåt för att hänga med på trender och nyheter - allt för att tillgodose dina behov och önskemål.

Vårt hårda arbete och stora fokus att skapa den absolut bästa matbutiken, har inneburit att vi haft förmånen att vinna några priser inom branschen, vilket är otroligt roligt. Det skapar en stolthet, ett enormt engagemang och stor lycka för våra medarbetare. Alla våra priser delar vi med dig - vår kund, vår gäst! Det är så roligt att vi får så mycket beröm och stöd i vårt ständiga arbete - du ger oss energi och glädje att fortsätta framåt. Stort tack!

Dagligvarugalan är en gala som arrangeras av tidningen Fri Köpenskap. Här väljer man ut tre finalister i varje kategori (finns ca 20 olika kategorier), och sedan koras en vinnare i respektive kategori på själva galan som hålls i September i Stockholm varje år. Storheten i galan är att alla matbutiker och butikskedjor deltar - så att koras som vinnare är självklart enormt stort!

Så här beskriver man Galan på deras hemsida (www.dagligvarugalan.se): "Galan är en fest där branschens alla hjältar får stå i fokus. Ett evenemang där alla delar av branschen kan mötas, utbyta erfarenheter och tillsammans fira branschens hjältar."

Även inom ICA har vi en del priser som man kan vinna, och det är en blandning av att ha gjort något speciellt eller att man fått väldigt högt betyg i den årliga kundundersökningen. Det är otroligt roligt att få en "stämpel" på att man gör rätt saker och att det uppskattas och lyfts fram. Inom ICA har vi otroligt många fina och duktiga butiker, och detta pushar oss vidare in i framtiden och mot ännu större och fler framgångar.