Kassalinjen

Kassalinjen

Mitt namn är Sara Christ och är försäljningschef för kassateamet här på ICA Kvantum Landvetter. Jag har huvudansvaret för hela kassalinjen, vilket innefattar kassa, självscanning och förbutik. Jag ansvarar för ca 50 tjejer och killar, vilket är fantastiskt roligt och utmanande. Till min hjälp har jag Jessica Söderström-Acke, säljledare för förbutiken som stöttar och driver avdelningen framåt.

2015 vann vi utmärkelsen Årets Kassalinje, som delas ut på Dagligvarugalan varje år. Otroligt roligt att vinna detta pris - nu jobbar vi vidare för att få ännu fler nöjda kunder.

Juryns motivering: "En butik som är mycket medveten om kassalinjens betydelse för hela butikens lönsamhet och framgång. Stort kundfokus är en självklarhet hos personalen vilket märks i alla led. Kunderna får alltid den bästa servicen!"

Att vara försäljningschef över kassalinjen är ett omväxlande arbete med mycket nytt som händer och som ska appliceras i butiken. Jag kan se stor förändring av kassalinjen genom åren som gått – och förändringarna har varit bra både för kunder och medarbetare. Läs om fördelarna med självscanning, missa inte våra andelsspel på ATG och Svenska Spel och notera öppettiderna gällande postutlämning och receptfria läkemedel.