Inspiration & matglädje

Tallrik med pasta- och kycklingrätt

Inspiration & matglädje

Inspiration innebär olika saker för olika människor! Vårt huvudsakliga mål är att du ska tänka Inspiration när du tänker på ICA Kvantum Landvetter och ICA Kvantum Landvetter när du tänker på Inspiration . Vi vill vara ditt självklara val - vi vill finnas här för dig, mitt i vardagen!

Våra kunder är väldigt nöjda med oss!

2015 års kundundersökning visade en stor förflyttning gällande er kunders upplevelse om hur väl vi lyckas inspirera er. Vi ökade hela 11 %-enheter från 2014 och landade på ett totalbetyg på otroliga 78% - stort tack! Vi är så otroligt tacksamma över allt stöd och uppmuntran vi får från er kunder när det gäller utveckling och nyheter.

Årets Matinspiration 2015!

I september 2015 vann vi även det prestigefulla priset Årets Matinspiration på Dagligvarugalan! Detta är ett pris där man tittar på samtliga butiker och butikskedjor i landet, och att vinna detta skapar en otrolig stolthet och glädje, samtidigt som det driver oss vidare för att bevisa att vi är värda priset både idag och i framtiden!

Juryns motivering: Ett sortiment som får kunderna att häpna. Intressanta inlägg på sociala medier, filmer som gör butiken unik och event som överraskar. Här finns samhällsansvar, inspirerande matglädje, goda relationer, intresse och engagemang. Matkunnande och vetgirighet kännetecknar personalen.

Matfilmer på facebook

Följ oss gärna på facebook, där vi lägger upp filmer med matlagning - vi vill visa hur enkelt det är att skapa varierande och god mat. Välkommen!