Vi vill erbjuda butik utöver det vanliga!

Vi vill erbjuda butik utöver det vanliga!

Vi vill erbjuda dig som kund mer än bara en grymt inspirerande butiksmiljö med enormt spännande sortiment och de allra bästa medarbetarna. Vi vill skapa event för att överraska, sprida glädje och skapa goda relationer!

Vi försöker hitta event som ska intressera så många som möjligt - event för både barn och vuxna. Det är viktigt att bryta av vardagen och få göra något helt annat, oavsett om det gäller ett roligt event med skratt och inspiration eller ett event med samhällsengagemang där du får möjlighet att göra skillnad.

Våra mest populära event under året är Papricaklubben, Florist i butiken samt våra Exklusiva Kundkvällar i butiken. Under året anordnar vi även enskilda event såsom:

Jakten på Guldägget som äger rum på Påsklovet för alla barn och ungdomar.

Skänk en Julklapp i december där vi tillsammans med dig skänker julklappar och julmat till behövande.

Landvetterdagen är en familjedag i centrum där företagarna i Landvetter arrangerar en mängd olika aktiviteter för både barn och vuxna.

På denna sida (till vänster i rullgardinen) hittar du de event som är på gång, så att du hela tiden har något att se fram emot. Vi lägger ner mycket tid och engagemang på våra event, och hoppas verkligen att du vill komma och delta på några av dem.

Om du har tips och ideér på kommande event, så är du varmt välkommen att höra av dig till oss!