Din trygghet är viktig!

Din trygghet är viktig!

Vi vill att du ska känna dig trygg med dina val, både när det gäller val av butik, olika varor och våra rutiner. För att på bästa sätt skapa denna trygghet har vi tillsammans med ICA Kvantum tagit fram ett antal certifieringar som visar och försäkrar dig som kund om vårt engagemang.

Sedan många år tillbaka är vi Svanen-certifierade, en gedigen miljömärkning. Vi blev även Krav-certifierade under 2015, något vi är mycket stolta över och som ytterligare visar vårt fokus på trygghet och en bättre miljö.

Vi har valt att investera i pricer i hela butiken - elektroniska hyllkantsetiketter som alltid visar det pris som finns i datorn. Detta har vi gjort för att öka din trygghet i att alltid betala rätt pris. Skulle det mot all förmodan ändå bli fel så kan du känna dig trygg i att vi justerar detta och kompenserar dig omgående. Vår prisgaranti är tydlig - har kunden betalat mer än vad som står på hyllkant, skylt eller i annonsblad, så justerar vi först priset och tackar för hjälpen med 25 kronor kompensation.

Inom Kvantum har vi en färskvarugaranti som ger dig dubbla pengarna tillbaka om du inte är nöjd med färskvaran. Vi på ICA Kvantum Landvetter har valt att gå ännu längre - vi ger dig dubbelt tillbaka om du inte är nöjd med den vara du köpt hos oss, oavsett om det är en färskvara eller inte. Vårt fokus är att du ska vara nöjd med alla dina inköp hos oss - det är vår skyldighet och din rättighet!

Vi arbetar även otroligt mycket med vår kvalitet i butiken och att säkra upp att våra produkter och leverantörer lever upp till de krav som ställs. Därför har vi valt att kvalitetscertifiera oss. Du kan läsa mer om vårt och ICA:s arbete gällande Säker mat genom att klicka på länken nedan.

Användbara länkar

färskvarugaranti