Vi finns här för din skull!

Vi finns här för din skull!

ICA Kvantum Landvetter är en butik som vill erbjuda dig det absolut bästa - allt under ett och samma tak. Här ska du känna dig inspirerad, avslappnad och mycket välkommen. Vi vill erbjuda dig en butik utöver det vanliga, en butik där du hittar allt och lite till, en butik där du trivs och känner dig hemma.

Idag ägs och drivs butiken av syskonen Martin Ekman och Malin Bergman. Sedan 2001 har de ägt butiken (i början tillsammans med sina föräldrar) och sedan 2009 har de ägt och drivit butiken på egen hand. Visionen är både inspirerande och otroligt tydlig - att lyfta matglädjen till högre höjder. -"Vårt mål är att vara en inspirerande och mysig matbutik som är våra kunders självklara val. Detta ställer höga krav på oss och våra medarbetare - krav som vi har tänkt uppfylla både idag och imorgon."

Vi vill inspirera dig!

Vi vill vara ditt självklara val när det gäller mat och inspiration. Vi har ett gediget sortiment med fokus på måltidslösningar, ekologiskt, lokalt, svenskt och hälsa. Våra medarbetare är otroligt engagerade och har hela tiden ditt bästa i fokus - vi finns här för din skull!.

Ditt självklara val!

Under åren som gått har vi vunnit många priser, något som vi hoppas att du är lika stolt över som vi är. Att vinna ger oss ett tecken på att det vi gör uppskattas och att vi ligger i framkant och är med och driver branschen. Vi blickar hela tiden framåt och fortsätter att utveckla vår redan mycket fina butik - allt för att du ska se oss som det självklara valet även imorgon!

Välkommen!