Vill du ingå i vårt gäng på ICA Kvantum Bålsta?

Vill du ingå i vårt gäng på ICA Kvantum Bålsta?

Här på ICA Kvantum Bålsta arbetar vi i ett högt tempo och i en väldigt offentlig och serviceinriktad miljö! Vi värdesätter din förmåga att sätta kunden i fokus och att vara "serviceminded".


Spontanansökan?
Tror du att du skulle passa in i vårt butikslag så är du välkommen med en ansökan.

Sök jobb hos oss

Läs mer om oss...

Klicka här för att läsa om Cizzi, som är dryckesansvarig hos oss.

Klicka här för att läsa om Tor, som är Online-ansvarig hos oss.

Arbetet hos oss på ICA är så mycket mer än det som kunder ser och här erbjuds du som anställd möjlighet till mycket varierande arbetsuppgifter. Vi tror att personal som trivs, känner glädje och mening med det dom gör presterar bättre och därför är vårt ledord i det dagliga arbetet trivsel. Vi lägger stor vikt vid att just du skall tycka att det är roligt och stimulerande att komma till din arbetsplats.

Vi är alltid på jakt efter duktig personal som inte har något emot att arbeta alltifrån 06:00 på morgonen till 22:00 på kvällen.

Tror du att du skulle passa in i vårt butikslag så är du välkommen med en ansökan. Länken hittar du här under eller längre ner på sidan!

Välkommen!

Spontanansökan? Använd denna länk för att ansöka om jobb hos oss. Vi återkopplar alltid personligt till alla ansökanden.

Våra avdelningar

Bageriet/konditoriet, butiksköket, chark, delikatess, djupfryst, drycker, fisk, frukt & grönt, hårt bröd & kex, kassan, kolonial, konfektyr, kött, mejeri, ost, special, spelbutik och välmående.

Arbetstider, lön mm

Det förekommer olika arbetstider inom företaget. Skriftligt arbetstidschema lämnas till varje anställd. Lönen utbetalas den 25 varje månad, retroaktivt. Dvs. lönen som utbetalas den 25 februari avser januari månad. Vi följer Handels lönesättning. Butiken håller med arbetskläder. Vårt arbetsmiljöarbete sker enligt den handlingsplan som årligen upprättas i företaget.

Förmåner

  • friskvårdsbidrag (fast anställd på minst 18 tim/vecka)
  • massage på jobbet

Antal anställda: strax över 100 personer.

Andel kvinnor: ca 75%

- Läs mer om oss på vår Facebook sida

- Följ oss på vår Instagram sida

- Se mer om oss på vår Youtube sida

Lediga tjänster just nu

Skicka en spontanansökan
  • Just nu har vi inga lediga tjänster men skicka gärna en spontanansökan!
personal

Sök jobb hos oss (Spontanansökan)

Använd denna länk för att ansöka om jobb hos oss. Vi återkopplar alltid personligt till alla ansökanden.

ICA Kvantum Bålsta

Om oss

ICA Kvantum Bålsta arbetar som ledande aktör på dagligvarumarknaden och har som upptagningsområde hela Bålsta samhälle, stora delar av Bro och småbygden norröver. Men vi har också kunder som åker från Kungsängen, Enköping och Kallhäll som återkommande gäster.