Lokala engagemang

idrott

Lokala engagemang

Vårt lokala engagemang är viktigt för oss. Allt ifrån vårt samarbete med Göteborgs angelägenheter som Stadsmissionens sommarkollo till lokala Vidkärrs Montessoriförskola och deras besök för julsång i butiken.

Vad det gäller traditionell sponsring har vi valt att samarbeta med Grunden Bois i större omfattning. Denna förening är en lokal angelägenhet i vårt verksamhetsområde. Det är en förening med en bred ungdomssatsning, samtidigt är den unik i sin verksamhet och når en bred grupp totalt.

Vidare verkar vi tillsammans med Stadsmissionen i Göteborg och då i huvudsak och riktat mot deras sommarkolloverksamhet för barn och ungdomar. Under åren har bidragen resulterat i såväl cyklar som studsmattor.

Att vi bryr oss om att ”vår” energi produceras i ett miljövänligt vindkraftverk från Hyssna Vind och vattenkraft från Bugärde Minikraftverk i Mölnlycke - det gör skillnad för oss.

Här nedan kan du se ett urval av våra samarbeten och enkelt följa våra partners verksamheter på deras hemsidor.

grunden-bois

Grunden Bois

Grunden Bois är en idrottsförening, öppen för alla men speciellt för spelare med intellektuella funktionsnedsättningar. Grunden Bois värnar om att alla som vill ska kunna vara med i idrottsgemenskapen, oavsett idrottslig förmåga & nivå på funktionsnedsättningen. Att delta och uppleva glädjen och gemenskapen inom idrottslivet ger ett gott liv, även utanför idrotten. www.grundenbois.se

 

Stadsmissionen  

Stadsmissionen

Vi är stolta framtidspartner till Göteborgs Stadsmission och deras arbete för utsatta människor i vår stad. På det här sättet tar vi ett samhällsansvar och gör tillvaron lite lättare för dem som har det tuffast.

Genom att välja just Göteborgs Stadsmission vet vi att hjälpen verkligen kommer fram och gör nytta för någon behövande i Göteborgsregionen. Läs gärna mer om Göteborgs Stadsmissions arbete här: www.stadsmissionen.org

 

Filnalloppet

Finalloppet

Finalloppet är en terränglöpningstävling vid Skatås motionscentral i Göteborg som arrangeras årligen av Göteborgs Skidklubb. Loppet går av stapeln på allhelgona-dagen och hade 2009 nästan 2000 deltagare. Tävlingen arrangerades för första gången 1968 då med 512 startande. Här når vi genom vårt samarbete ett stort, lokalt och etablerat friskvårds-arrangemang som lockar deltagare allt ifrån 8-års ålder. Alla resultat och mer sköna bilder hittar du på deras hemsida. www.finalloppet.se

 

Förening

I vårt samarbete med allt ifrån den lokala förskolan till PROs avdelning i Kålltorp och Cykelfrämjandets årliga cykelorientering kan vi glädjas åt många positiva kontakter med eldsjälar i området och kreativa projekt som gör våra stadsdelar till ännu bättre miljöer att leva och bo i.

 

kassesponsring-grundenbois

Grunden Bois - Kassen

Tack till dig som väljer Grunden kassen! Vårt samarbete bygger mycket runt den plastkasse vi säljer i butiken. Kassen kostar 50 öre mer än en normal kasse. Den 50-öringen från dig och sedan 10 öre ytterligare för varje kasse från oss genererar i runda slängar 200.000 kronor per år till Grundens verksamhet.

Läs mer om all glöd i denna underbara förening på www.grundenbois.se >