Lokala engagemang

Lokala engagemang

Våra lokala engagemang är viktiga för oss. Vi presenterar stolt delar av våra samarbetspartners nedan. Du kan enkelt följa deras verksamheter på genom att klicka på länkarna nedan.

Vad det gäller traditionell sponsring har vi valt att samarbeta med Grunden Bois i större omfattning. Denna förening är en lokal angelägenhet i vårt verksamhetsområde. Det är en förening med en bred ungdomssatsning, samtidigt är den unik i sin verksamhet och når en bred grupp totalt.

Vidare verkar vi tillsammans med Stadsmissionen i Göteborg och då i huvudsak och riktat mot deras sommarkolloverksamhet för barn och ungdomar. Under åren har bidragen resulterat i såväl cyklar som studsmattor.

Här nedan kan du se ett urval av våra samarbeten och enkelt följa våra partners verksamheter på deras hemsidor.

grunden-bois

Grunden Bois

Grunden Bois är en idrottsförening, öppen för alla men speciellt för spelare med intellektuella funktionsnedsättningar. Grunden Bois värnar om att alla som vill ska kunna vara med i idrottsgemenskapen, oavsett idrottslig förmåga & nivå på funktionsnedsättningen. Att delta och uppleva glädjen och gemenskapen inom idrottslivet ger ett gott liv, även utanför idrotten. www.grundenbois.se

sponsring-grundenbois

 

Grunden Bois - Kassen     

Tack till dig som väljer Grunden kassen! Vårt samarbete bygger mycket runt den bärkasse som vi säljer i butiken. Kassen kostar 50 öre mer än en normal papperskasse.

Denna 50-öringen från dig och ytterligare 10 öre från vårt företag för varje såld bärkasse går oavkortat till Grundens verksamhet.

Läs mer om all glöd i denna underbara förening på www.grundenbois.se >

 

 

Stadsmissionen

Vi är stolta framtidspartner till Göteborgs Stadsmission och deras arbete för utsatta människor i vår stad. På det här sättet tar vi ett samhällsansvar och gör tillvaron lite lättare för dem som har det tuffast.

Genom att välja just Göteborgs Stadsmission vet vi att hjälpen verkligen kommer fram och gör nytta för någon behövande i Göteborgsregionen. Läs gärna mer om Göteborgs Stadsmissions arbete här: www.stadsmissionen.org