Vi är inte som alla andra…

Vi är inte som alla andra…

…och det är inte du heller! Du har hittat hit och hos oss finns det möjligheter som kommer att förändra ditt liv. Vi är en grym arbetsplats med de skönaste arbetskamraterna du kan tänka dig. Och massor av kunder!

Det viktigaste för oss är att du har en positiv inställning, gillar att ge riktigt bra service, har hög arbetsmoral, tar eget ansvar och är bekväm med att jobba i ett bra arbetstempo tillsammans med ett gött gäng. Resten lär vi dig på plats. Det vi säljer är ju framför allt mat så att du gillar mat är en bra grej. Vilken mat spelar ingen roll, alla matälskare behövs då butiken har 35 000 olika kunder i veckan som gillar olika mat. Att arbeta på ICA Kvantum Munkebäck ger dig kunskaper och erfarenheter för livet, antingen för en fortsatt karriär inom ICA eller för ditt nästa steg i livet.

Arbetet med att bygga en vinnande kultur och en effektiv organisation pågår ständigt, och förbättringar och förändringar är avgörande för ICA Kvantum Munkebäck. Vi tror på din förmåga att göra rätt prioriteringar och beslut med hjälp av våra värderingar, som även kommer att bli dina värderingar, om du blir en av oss. Att vara engagerad, ta ansvar och vilja prestera är något som är en förutsättning för att vi ska fortsätta utvecklas som företag. Att arbeta på ICA Kvantum Munkebäck är roligt, utmanande och spännande! Gillar du dessutom att vi har pingisbord, vill byta om i omklädningsrum som ser ut som på ett nyöppnat gym och komma på galna firmafester så är det ännu bättre!

Vad gillar vi mer än vår personal, våra kunder och mat? Jo, vi gillar Grunden Bois och Göteborgs Stadsmission som vi är stolta sponsorer till. Vi sponsrar även skolor, pro-föreningar och lite annat i vår härliga stadsdel. Vi tänker på miljön i allt vi gör, hållbarhet ska vara genomgående i alla beslut. Och så har bin på taket som gör att blommorna blommar bättre hos våra grannar. Och en hel del massa annat som bidrar till gladare människor och förhoppningsvis en bättre miljö!

Vill du arbeta på en av Göteborgs ledande mataffärer? I så fall har du hittat rätt!

Skicka en spontanansökan

 

Att tänka på när du söker jobb:

* Ta en titt på ditt CV och personliga brev (en sida räcker). Om det behövs - anpassa dem efter den tjänst du söker.

*  Förklara varför du söker tjänsten. Var noga med att lyfta fram varför du är perfekt för tjänsten.

* Skicka in CV och personligt brev. Om du har möjlighet, skicka gärna med en film där du svarar på varför just du är perfekt för oss. 

* Om du blir kontaktad för intervju:

* Förbered svar på frågor som: Varför är du rätt för jobbet? Varför vill du arbeta på ICA Kvantum Munkebäck? Hur ser du på din framtid hos oss?

* Slappna av, var dig själv och var ärlig.

* Alla har styrkor och svagheter – var inte rädd för att visa dina! Inom vilka områden behöver du förbättra dig och utvecklas?