Hållbarhet

Hållbarhet

Ekologisk mat är bra för både för djur, natur och för och våra magar. Jordbruket blir mer hållbart på lång sikt och maten lite naturligare. Det gillar vi!

Vårt ekologiska sortiment växer hela tiden i både omfattning och uppskattning. Största urvalet har vi bland frukt och grönsaker men både kött och mejeri har mycket ekologiskt. Men även andra sorters varor har oftast ekologiska alternativ. Håll utkik bland hyllorna efter gröna hyllkantsvippor med ”Välj eko” så är det lättare att hitta. Om du saknar något så fråga oss, vi vill gärna utöka vårt sortiment med ytterligare bra varor om det är möjligt.

Vi är en Svanenmärkt butik

Svanen certifieringen innebär ett helhetstänk i hela verksamheten avseende vår miljöpåverkan, men också en årlig granskning och revision av sortimentet till dig som kund. Det skall vara tillräckligt stort och brett!

Grön el - vår insats för miljön!

Vår gröna el hämtas från de förnybara energikällorna sol, vind och vatten. Förnybara energikällor släpper inte ut någon koldioxid och förbrukar inte jordens resurser, det tycker vi känns bra!

Din åsikt är viktig för oss

Bäst vad det gäller att granska oss är givetvis du som kund! Vi vill ha dina inspel, vi vill att du ligger på om dina önskemål, vi vill ha tips om din särskilda favoritvara… allt för att vi skall kunna bli ännu bättre. Tipsa oss i vår särskilda brevlåda för dessa frågor, tala med oss i butiken eller e-posta oss dina tankar!