Välkommen till vår fina mataffär!

Välkommen till vår fina mataffär!

Här på mumsiga Munkebäck hittar du fina råvaror såväl till vardagsmaten som till festen. Vårt mål är att erbjuda det bästa och mest prisvärda matsortimentet i Göteborg och inspirera våra kunder genom maten såklart, men också genom vår fantastiska personal! Vi vill vara på tå för just dig så kom gärna med inspel så ska vi göra vad vi kan för att tillgodose dina önskemål.

Färskvaror ligger oss extra varmt om hjärtat. Frukt- och gröntavdelningen, delikatessdisken och takeaway-disken är våra matigaste avdelningar. Vi vill att du ska kunna göra bra matval hos oss oavsett om du har mycket tid och vill laga mat från grunden eller om du har ont om tid och vill ha en snabb och bra lösning på din måltid. Delikatessdisken är både en fröjd för ögat och för magen! Och vi har massor av ekologiskt. I princip allt man kan får tag på när det gäller ekologiskt har vi i sortimentet och vi blir bättre och bättre.

Vår ambition är att du ska hitta allt du behöver hos oss. Inte så mycket leksaker, grillar, kläder och trädgårdsmöbler kanske, men all mat du kan tänkas vilja ha. Vi skulle våga säga att vi har allt du behöver när det gäller mat!

Varmt välkommen till oss!

Din ICA-handlare Pelle Collins med personal

Handlarn har ordet