Servering/cafépersonal

Servering/cafépersonal

Är du driven, glad och brinner för service? Då kan det vara dig vi letar efter till Hofås Bakficka, vår nyöppnade satsning!

Bakfickan är vår nya satsning med fokus på god mat och dryck, här skall vi servera allt från frukost till middag som såväl temakvällar med ostron och champagne. Bakom vår disk hittar du alltifrån stans godaste espresso till en gin & tonic, Bageriets hembakta surdegssmörgåsar till magiska bakverk eller varför inte Kökets populära caesarsallad och pinsor. Du kommer huvudsakligen att arbeta i vår Bakficka, där kommer du att vara en i teamet av servispersonal, men även i vårt produktionskök med packning av matlådor samt enklare förberedelser. Så är du redo för en spännande resa och vill vara med att öppna upp vår nya Bakficka, välkommen till vårt team!

Vi söker efter dig med stor passion för service, du är flexibel och du trivs att arbeta i team. Du får gärna ha tidigare efterfarenhet av kassa, kallskänk och annat arbete i restaurangkök. Meriterande är om du arbetat som barista. Vi väljer rätt person framför rätt erfarenhet. Så länge du kan le och ha många bollar i luften, samtidigt som du levererar utmärkt service, kan vi lära dig resten! Vi är på jakt efter medarbetare som bidrar med energi och glädje till såväl kollegor som kunder. Och just du skall kunna sätta Hofås Bakficka på kartan när det kommer till fantastisk service.

Vi söker både heltid och deltid. Tjänsten är förlagd på både vardagar och helger, dagtid samt kvällstid mellan 06.00-22.00. Tillträde omgående, eller efter överenskommelse. Lön enligt Handels kollektivavtal.

Vi har löpande rekrytering, så tveka därför inte på att skicka in din ansökan redan idag. Söker gör du via länken här och kryssar i rutan ”utannonserad tjänst”: https://www.ica.se/butiker/kvantum/goteborg/ica-kvantum-hovas-12951/butiken/jobba-hos-oss/sok-jobb/

Du måste ha fyllt 18 år för att arbeta hos oss. Vid frågor gällande tjänsten kontakta malin.josefsson@kvantum.ica.se eller sebastian.holmgren@kvantum.ica.se - men söker gör du via länken ovan!