Vår Färskvarugaranti för delikatess, chark och färdigmat

Vår Färskvarugaranti för delikatess, chark och färdigmat

Vi på ICA Kvantum vill erbjuda dig en delikatessdisk utöver det vanliga; fylld med olika charkuterier och färdiga maträtter. Självklart kan det i enstaka fall hända att en vara som varken uppfyller våra eller dina kriterier smyger sig in i disken. Därför har vi vår Färskvarugaranti: vi vill att du som kund ska vara nöjd med de varor du köper hos oss, och alltid känna att de är av bästa kvalitet.

Ta med kvittot och varan!
För att ICA Kvantum Färskvarugaranti ska gälla behöver du ha med dig både kvittot och själva varan till butiken.
Utseendet
Delikatesser, färdigmat och charkuterier ska se färska och fräscha ut. När du handlar över disk, fråga gärna vår kunniga personal om smakråd och förvaring! 
Doften
Doften skiljer sig givetvis åt en del beroende på vilken produkt du väljer. Men överlag ska alla våra delikatesser, charkuterier och färdigrätter ha en fräsch doft.
Smaken
Fråga gärna vår personal om du är ute efter en specifik smak! Vi erbjuder många olika produkter inom chark, delikatesser och färdigmat, och de som jobbar i vår delikatessdisk har bra koll på vårt sortiment.
Utgångsdatum
Vissa ostar håller i månader medan den färdiga salladen börjar vissna om den står mer än en dag. Självklart kontrollerar vi produkterna och deras utgångsdatum regelbundet.