Ost

Ost

Ost

 

Ostarnas underbara värld

Vinnare årets ostavdelning 2021

Årets Ostavdelning 2021!

Vår fantastiska ostavdelning utsågs till årets ostavdelning på den årliga dagligvarugalan.
Det är ett kvitto på att ni, våra kunder, uppskattar det vi gör i butiken. Motiveringen löd:

Vinnaren har som strategi att kontinuerligt utveckla sig med fokus på att skapa en tydlig matkänsla utöver det vanliga som ska genomsyra hela butiken. Med en tydlig och målmedveten satsning på inspiration, kunskap och personal har osten fått en framträdande roll i arbetet med att skapa en matbutik av absolut högsta klass.

Detta firar vi i butiken, fredagen 26/11 kl. 11-19, genom att ha flera provsmakningar och utlottningar av ostiga produkter. Välkommen!

Finns det någonstans i vår butik där smaker och dofter tävlar om att överträffa varandra så är det i vår ostdisk. Kanske Sveriges mest välsorterade? Här hittar du fler än 300 olika ostar som vi provsmakat oss fram till med omsorg. Ost från små producenter och unika ostar från Sverige och hela världen.

Vår personal är äkta ost-konässörer som kan hjälpa dig att hitta rätt smaker och bygga en ostbricka enligt alla konstens regler - med matchande marmelader eller andra tillbehör. En resa genom smakernas rike kan vi lova. Vad sägs om våra egna tillbehör så som fikonchutney, citrus- eller hallonkaramell? Kanske lite frukt eller ett gott vin? Ost kan ätas på många sätt. Vi kan hjälpa dig att matcha en ost om du köpt något speciellt vin. (Systembolaget vägg i vägg med oss kan matcha dina ostar med vin).

Välkommen att besöka oss, vi har öppet vår manuella betjäning varje dag mellan klockan 09.00 och 23.00. Det finns alltid plats för en bit ost.

031-7030519

Gäsene mejeri