Grillskola på Focus 31/5

Klockan 18.00 den 31 maj kör vi igång grillskola för alla som vill bli mästare vid grillen i sommar!

Proffset Michael ”Zigge” Sigurdsson från Zigges BBQ lär oss allt han kan! Vi börjar med att lära oss hur vi preppar, tänder och gör grillen klar. Alla praktiska små knep som ger den bästa glöden! Givetvis tipsar Zigge om sina bästa kryddningar och smaksättningar!

Läs mer & boka

Allt för grillen

Inte nog med att du bland våra hyllor och kylar hittar mängder av rökiga bbq-såser, kryddiga marinader, rubs, örtiga smakförhöjare, kylda såser och grillvänliga ostar. I vår frukt- och gröntavdelning har vi laddat upp med mänger av färska härligheter som blir ännu godare efter några minuter över glöden! För du har väl testat testat grillad fänkål med dijondressing, svedd spetskål med sojamayo, eller en efterrätt på grillad persika med kardemummagrädde och knapriga nötter? Låt grillen grönska och upptäck nya smaksensationer och favoritkombinationer!

Men det bästa av vad grillsäsongen har att erbjuda hittar du nog ändå bakom vår manuella disk hos namn, namn, namn och namn! Det är hit du kommer när du vill åt den extra lyxiga potatissalladen, det extra fina köttet, eller den där riktigt goda osten som du aldrig riktigt kommer ihåg namnet på.

Det är även hit du kommer för att bli guidad bland färska fiskar, färdigspettade godsaker och marinerade styckdelar av riktigt fin kvalitet. Hur grillar man den hela laxsidan till perfektion? Vilken marinad passar till kycklinglårfilén? Och hur sätter man smak på den helgrillade zucchinin? Det är bara att fråga på, så hjälper vi dig garanterat hitta båda råvarorna och smakförhöjarna som tar dina somriga grillkvällar till nästa nivå!

Varmt välkommen in till oss och upptäck allt för grillen!