Nybakat från bageriet

bageri

Nybakat från bageriet

Vem vill du bjuda?

bullar

En av årets smarrigaste dagar närmar sig, Kanelbullens dag. Den tänker vi fira! Självklart laddar vi upp butiken med massor av goda kanelbullar till fikat, även glutenfria- och veganska. 

Våra tårtor är som små konstverk. Vi kreerar desserter som är på gränsen till beroendeframkallande. Det bakas bröd av alla de olika sorter, Bröd som bara längtar efter ett gott pålägg (vi rekommenderar vår ost eller charkavdelning här). 

Vad sägs om en äkta Lyxfranska, ett Danskt rågbröd eller en surdegslimpa med tranbär eller hasselnötter. Kom till vårt bageri och låt dig förföras av doften av nybakt.

Hos oss hittar du garanterat det du söker

Oavsett om du är en chokladälskare, fruktfanatiker eller marsipanmoster så har vi tårtan för Dig. Vår konditor har förfinat våra klassiska tårtrecept och gjort smakfulla kompositioner som passar sanna läckergommar. Varsågod att välja din favorit.

Matbröd

Vi har ett stort sortiment av matbröd, allt från Focus Lyxfransk, Stenugns bakat surdegsbröd med och utan tranbär och hasselnötter, Danskt rågbröd m.m. Allt bakat från grunden i vårt bageri. Närmare kan det inte produceras!

Våra bagare är på plats varje dag i veckan året runt för att du alltid ska kunna köpa färska bröd.

Andra goda grejer!

Vi bakar sju sorter småkakor, naturligtvis på riktigt smör! Vår Lyxmusli går åt som smör i solsken likaså GI-knäckebrödet! Browniedrömmarna och sommardrömmarna är andra riktigt populära saker som du hittar i konditoridisken!!

Vill du beställa?

📞 Ring 031-70 30 520, alt maila catering@icafocus.se