Månadens skörd

Månadens skörd

Mindre julstress
på menyn

Behöver vi verkligen duka fram ett gigantiskt julbord år efter år? Månadens skörd undersöker hur man kan få en godare och mindre stressig jul genom att tänka nytt kring maten.

Till reportaget

Alla goda ting är tre

Sätt mer färg på vintermaten med kraften av kål. Låt julbordets klassiker förgylla hela december, från högtidsfirande till mellandagsmat, i nya skepnader och med spännande smaker. 

Läs hela artikeln

Frukt och grönt är livsviktigt för hälsan

Att äta mycket frukt och grönsaker är hälsosammare än vad vi kanske har trott. En förbättring av våra kostvanor skulle kunna rädda tusentals liv i Sverige, det visar en unik studie.

Läs hela artikeln

Barnens favoritklubb 

Emil Bodén är frukt- & gröntansvarig på ICA Kvantum Kiruna där han även ansvarar för butikens Papricaklubb. Han brinner för sitt jobb och gillar att vara ute i naturen med sin fru och två barn. I december tipsar han om hur man kan få barnen att ära mer frukt och grönt.

Emils tips

Månadens skörd på Instagram

Följ @manadensskord på Instagram för bilder, filmer, recept, inspiration och inblickar i redaktionens arbete.

     

Om Månadens skörd

ICA Kvantum strävar efter att bli bäst på frukt och grönt. För att nå vårt mål ger vi ut Månadens skörd som genom reportage, tips och recept inspirerar dig om säsongens goda gröna råvaror. Du hittar magasinet gratis i din ICA Kvantum-butik och kan också läsa utvaltinnehåll direkt på webben.