Våra fem viktigaste
För Flens bästa

Våra fem viktigaste
För Flens bästa

Med ett samhällsengagemang

… som grundar sig i stödet till föreningslivet och viljan att hjälpa folk in på arbetsmarknaden, vill vi bidra till ett välmående Flen och skapa framtidstro här på orten.

Vi sponsrar både pensionärsföreningar, kulturverksamheter och idrottsföreningar, inte minst de med fokus på barn- och ungdomsidrott. Varje år ger vi även mellan 10–20 ungdomar chansen till ett första jobb och erbjuder praktikplatser till såväl vuxna som står utanför arbetsmarknaden som till skolbarn.

Dessutom har vi Papricaklubben för alla barn mellan 3–12 år där vi genom Grönis, Gulis och Rödis försöker berätta hur roligt, intressant och gott det är med grönsaker och fruktsaker.

 

Med ett brett sortiment

… ska det räcka med att handla hos oss på ICA Kvantum i Flen – oavsett vad du vill äta, vilka kökstillbehör du vill laga med eller vilka skönhetsprodukter du vill använda innan gästerna kommer.

För varje dag som går försöker vi dessutom ta in fler varor från trakten och bredda vårt ekologiska sortiment. Vi försöker även alltid ha den där udda grönsaken du letar efter, alternativen för matintoleranta och varorna från andra matkulturer runt om i världen.

 

Med ett trevligt bemötande

… och medarbetare som alltid finns tillgängliga med inspirerande kunskap vill vi få alla Flenbor att trivas både bland hyllorna i butiken och vid spisen hemma i köket.

För oss på ICA Kvantum här i Flen handlar ett trevligt bemötande också om att vi alltid har ordning och reda och inte reda och ordning i butiken. Dessutom ska det vara enkelt att hitta det du söker.

 

Med delikatess, konditori och kallskänk

… garanterar vi personlig service och finfina råvaror till alla Flenbor som vill unna sig själv eller sina gäster det lilla extra.

Ta del av fisk över disk. Saftig kyckling från grillen. Tårtmagi från konditoriet. Allt gott du kan tänka dig i delikatessdisken. Och i vår kallskänk, catering som kallskänkt från ovan.

 

Med ett miljötänk

… som präglar allt ifrån energiförbrukning till sortiment vill vi bidra till en hållbar framtid och samtidigt inspirera Flen till en klimatsmartare vardag.

Exempelvis har vi framtidssäkrade energisnåla kylar och frysar. Självklart är vi även noggranna med avfallshanteringen, där vi bland annat underlättar för biogasproduktion.

I sortimentet jobbar vi med lokala leverantörer för kortare transporter. Vi ställer inte samma krav på det ekologiska sortimentet när det kommer till försäljning. Och för att minska svinnet säljer vi bland annat kött, ost och chark under kort datum-märkning till nedsatt pris.

Allt detta kan du bära hem i våra miljökassar, tillverkade av återvunnen plast.