Handla från oss som vanligt
– fast på nätet

Nu kan du handla online hos oss på ICA Kvantum Filipstad – direkt från din dator, surfplatta eller telefon. I vår online-butik hittar du allt från kött, fisk och grönsaker till godis, hushållspapper, precis som i din vanliga mataffär. Dessutom kan du handla dygnet runt, sju dagar i veckan.

Välj själv när du vill hämta dina kassar här i butiken via vår smidiga Drive Thru. Snabbt, enkelt och bekvämt!
Vill du hellre få det hemkört? Då fixar vi det! Vi levererar i Filipstads tätort.

1. Så här gör du första gången

Logga in (om du har ICA-kort) eller skapa ett nytt konto. Välj ICA Kvantum Filipstad. Ditt val kommer sedan att ligga kvar som förval till nästa gång du ska handla på nätet. Det går självklart bra att handla utan ICA-kort också, men då går du miste om eventuella rabatter och erbjudanden.

2. Lättare att handla varje gång

När du handlat online hos oss så kommer de varor du brukar handla att finnas samlade under ”Mina vanligaste”. Klicka bara i vilka varor du vill ha och lägg till det som saknas. Veckohandlingen är klar på några minuter!

3. Bonus med ICA-kort, precis som vanligt

När du handlar online med ICA-kortet så får du bonus på dina köp, precis som när du handlar i vår fysiska butik. Som inloggad kan du dessutom skapa inköpslistor och dela dem med andra i ditt hushåll. Har du inget ICA-kort än, ansök om ett hos oss i butiken.

 

Vi plockar, packar och levererar

När du skickar din order är det vi på ICA Kvantum Filipstad som får beställningen. När det närmar sig leveransdags går vår personal ut och plockar från hyllorna i butiken. Självklart väljer vi varje vara med omsorg och tänker på att till exempel grönsaker och frukt är lagom mogna. När vi packar dina kassar är vi noga med att skilja varorna åt så gott det går – exempelvis packar vi kyl- och frysvaror för sig.

På ICA Kvantum Filipstad är vi alltid måna om att ge dig bästa möjliga service. Självklart får du samma omsorg när du handlar på nätet. Vår personal plockar varorna samma dag som de ska köras ut. Från plockning till utkörning förvaras de i särskilda kylda förvaringsutrymmen.

Missa inte att vi även säljer många av våra egenproducerade varor så som bröd och charketurivaror. Du kan även hitta utvalda varor från köket..

Varmt välkommen att handla online hos oss!