Delikatessfat

Inköpslista

Välkommen med din beställning tre dagar i förväg, på telefon 0413-69193

0 varor, 0 kr
Catering

Delikatessfat

Kallskuret kött, exotiska frukter och krämiga ostar är klassiska inslag på en chark- och delikatesstallrik. Läckerheter som får det att vattnas i munnen på de flesta! Självklart har vi flera olika varianter och teman på våra festfat. Vilket passar din bjudning? Välkommen med din cateringbeställning!

Eslövs buffé

En buffé med många läckerheter så som västerbottenpaj, serrano, två sorters salami, grillade kycklingben, tomatsallad med mozzarella, melon och två sorter inläggningar.

Pris/person  159 kr

Exotisk planka

I denna planka ingår det fyra sorter kött, rostbiff, kalkon, rökt fläskfilé och grillade kycklingben. 8 olika sorter frukter, en ostbricka med brie och Saint Agur. Nybakad focaccia.

Välj mellan vår hemlagade potatissallad eller potatisgratäng.

Pris/person  165 kr

Filébricka

En festlig filébricka med fläskfilé och kycklingfilé, bearnaisesås, melonspett, tomat och mozzarellasallad, serveras med antingen potatissallad eller potatisgratäng.

Pris/person  165 kr

Havets läckerheter

Ett härligt fat med räkor, kallrökt och varmrökt lax och västerbottenpaj. Garneras med citron, gurka och tomat. Baguette och limeaioli och romsås ingår.

Pris/person  219 kr

Kokt laxfat

Kökets nykokta lax som läggs upp tillsammans med sparris, ägg, tomater, gurka, citron och dill, romsås och baguette ingår.

Pris/person  169 kr

Köttfat - kalkon, rökt skinka eller rostbiff

Välj mellan kalkon eller rökt skinka. Fatet garnerar vi med melon, druvor, kiwi, physalis och passionsfrukt. Välj mellan potatisgratäng eller vår hemlagade potatissallad.

Eller ett rostbiffsfat med körsbärstomater, remoulad, physalis, apelsin, pickles och rostad lök.
Välj mellan vår hemlagade potatissallad eller potatisgratäng.

Pris/person  99 kr