Handla mat online i Borås från ICA City Knalleland

Handla mat online i Borås från ICA City Knalleland Viktig information! Vänta på ditt sms innan du kommer och hämtar din beställning som kommer vara färdig inom din slot-tid

Handla mat online hos oss på ICA City Knalleland, butiken i Borås med störst sortiment av mat på nätet – direkt från din dator, surfplatta eller telefon. Handla hemma online i Borås och få hemkörning av varorna. Du väljer själv om du vill få maten hemkörd till din dörr när det passar dig eller vill hämta dina kassar här i butiken.

När du skickar din order är det vi på ICA City Knalleland i Borås som får beställningen. När det närmar sig leveransdags går vår personal ut och plockar från hyllorna i butiken. Självklart väljer vi varje vara med omsorg och tänker på att till exempel grönsaker och frukt är lagom mogna. När vi packar dina kassar är vi noga med att skilja varorna åt så gott det går – exempelvis packar vi kyl- och frysvaror för sig.

På ICA City Knalleland är vi alltid måna om att ge dig bra service. Självklart får du samma service när du handlar på nätet. Vår personal plockar varorna samma dag som de ska hämtas. Från plockning till hämtning förvaras de i särskilda kylda förvaringsutrymmen. Förutom mat kan du handla inredningsprylar för hemmet. Köp husgeråd och fyll på i skåp i lådor. Enkelt, tryggt och bekvämt! Välkommen att handla online, och upptäck en skönare vardag.

Bli företagskund hos oss – beställ allt ni behöver i vår butik på nätet.
Vi vet att de flesta arbetsplatser mår bra av både kaffe och färsk frukt. Men det allra viktigaste för en fungerande arbetsplats är förstås tid. Och för att ni inte ska sakna varken det ena eller det andra, har vi lösningen i vår nätbutik: här kan ni beställa allt ni behöver, och sedan fokusera på något helt annat medan vi packar och levererar varorna. Bli företagskund

Vårt cateringsortiment

Med ett brett urval av mat och godsaker erbjuder vi catering som passar till varje tillfälle när du vill bjuda på något gott. Våra duktiga kockar, kallskänkor och konditorer arbetar med fina råvaror för att tillgodose dina önskemål. Välkommen med din cateringbeställning!