Handla mat online i Borås och Fristad från ICA City Knalleland eller ICA City Fristad

Samma pris som i butik, enbart fast avgift. Inga dolda, rörliga avgifter

Handla mat online i Borås från ICA City Knalleland Viktig information! Vänta på ditt sms innan du kommer och hämtar din beställning!

Handla mat online hos oss på ICA City Knalleland eller ICA City Fristad, butikerna med störst matglädje till Borås lägsta priser (PRO 2022). Handla hemma i lugn och ro när det passar dig. Du väljer själv när du vill hämta dina kassar i butiken. I knalleland kan du även välja om du vill få maten hemkörd till din dörr.

När du skickar din order är det vi på Citybutikerna som får beställningen. När det närmar sig leveransdags går vår personal ut och plockar från hyllorna i butiken. Självklart väljer vi varje vara med omsorg och tänker på att till exempel grönsaker och frukt är lagom mogna. När vi packar dina kassar är vi noga med att skilja varorna åt så gott det går – exempelvis packar vi kyl- och frysvaror för sig. Om du sedan har valt att hämta varorna här hos oss får du samma personliga bemötande och service som i butikerna.

Missa inte att vi även säljer det mesta av våra egenproducerade varor så som bröd från våra bagerier eller korv från vårt fantastiska egna rökeri. Du kan även hitta utvalda varor från köket där vi lagar vår egen mat varje dag, kallskänken, konditoriet eller ostavadelningen. Vi styckar också vårt eget kött och maler vår egen färs direkt i butiken, så att du som kund kan få ditt kött så närstyckat som möjligt. Handla dygnet runt, sju dagar i veckan. Vi har slottar från tidig morgon till sen kväll! Vi kör ut varor till hela Borås med omnejd och levererar till följande postnummerorter: Borås, Brämhult, Gånghester, Dalsjöfors, Fristad, Sparsör, Viskafors, Sandhult, Rydboholm, Bredared, Sjömarken, Sandared, Olsfors, Hedared, Rångedala, Bollebygd, Frufällan, Hökerum, Vänga, Dannike, Frufällan.

Välkommen att handla online och upptäck en skönare vardag.

Bli företagskund hos oss – beställ allt ni behöver i vår butik på nätet.
Vi vet att de flesta arbetsplatser mår bra av både kaffe och färsk frukt. Men det allra viktigaste för en fungerande arbetsplats är förstås tid. Och för att ni inte ska sakna varken det ena eller det andra, har vi lösningen i vår nätbutik: här kan ni beställa allt ni behöver, och sedan fokusera på något helt annat medan vi packar och levererar varorna. Bli företagskund

Vårt cateringsortiment

Med ett brett urval av mat och godsaker erbjuder vi catering som passar till varje tillfälle när du vill bjuda på något gott. Våra duktiga kockar, kallskänkor och konditorer arbetar med fina råvaror för att tillgodose dina önskemål. Välkommen med din cateringbeställning!