Apotek Hjärtat

Du får 20% på hela Apolosophy och Hjärtats serie under hela 2020 på apotekhjartat.se.

Du behöver vara inloggad i Klubb Hjärtat för att ta del av erbjudandena. Läs mer om villkoren och handla på apotekhjartat.se/paprica. Vi reserverar oss för eventuella prisförändringar.

* För dig som klubbmedlem. Går inte att kombinera med andra erbjudanden. Lokala avvikelser i sortimentet kan förekomma. Kosttillskott ersätter ej en allsidig kost.

Erbjudandekoder finner du som medlem i Papricaklubben i våra utskick.

 

ICA Försäkring

Vår barnförsäkring ger ett omfattande och bra skydd vid bland annat olycksfall och sjukdom. Därför får den toppbetyg i Konsumenternas Försäkringsbyrås oberoende jämförelse.

Erbjudande
50 000 bonuspoäng

När du köper ICAs barnförsäkring till ditt barn över 1 år får du 50 000 bonuspoäng insatt på ditt ICA-kort (motsvarar 500 kr). Köp på Papricaklubbens hemsida ica.se/kvantum/papricaklubben senast 31/12 2020 för att få bonusen. För barn som är under 1 år betalar du alltid halva priset i 12 månader.

 

 

MyMOWO

MyMOWO är träningstjänsten för hela familjen som hjälper dig att träna när och var du vill på ett enkelt, lekfullt och roligt sätt! Allt du behöver är en telefon, läsplatta eller dator, uppkoppling och lite utrymme att röra dig på.

Erbjudande
Provträna på MyMowo i 30 dagar utan kostnad och få 47% rabatt när du tecknar abonnemang.

Abonnemang kostar 79 kr/mån (ord. pris 149 kr/mån). Ingen bindnings- och uppsägningstid, så passa på att prova! Alla barn får en tränings-t-shirt från Papricaklubben.

Gå till www.mymowo.com och registrera dig.

Erbjudandekoder finner du som medlem i Papricaklubben i våra utskick.

Leo’s Lekland

Är barnen 4-7 år och vill prova olika sporter i en lekfull och fantastisk miljö? Under åtta pass får barnen röra på sig tillsammans med våra härliga instruktörer på våra lekland. Häng med! 

Erbjudande

Alla medlemmar i Papricaklubben får 200 kr rabatt vid anmälan till Leo’s Sport Kidz 2020! Ange din rabattkod vid betalning av anmälningsavgiften. Erbjudandekoder finner du som medlem i Papricaklubben i våra utskick. Surfa in på leoslekland.se/sportkidz för mer information och anmälan.