Varmkorv i bröd med räk- och gurksallad
En klassiker i mingelformat! Och vem har sagt att korv inte kan vara festligt? Toppa korven med två sorters krämiga sallader, en med bostongurka och en med räkor, sedan kan kalaset börja – för både liten och stor! Även utmärkt som vickning eller nattamat.
Ett recept från:
Buffé nr 4, 2015
Ingredienser
Räksallad med pepparrot
Gurksallad med curry
För alla
Varmkorv i bröd
Gör glutenfri: Välj glutenfritt korvbröd och glutenfri rostad lök.
Gör laktosfri: Kontrollera innehållet i brödet.
Gör mjölkproteinfri: Kontrollera innehållet i brödet.
Gör äggfri: Kontrollera innehållet i brödet.
Räksallad med pepparrot
Fri från gluten.
Gör laktosfri: Välj laktosfri crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: Byt ut crème fraiche mot Imat fraiche eller Sour supreme (innehåller soja).
Gör äggfri: välj äggfri majonnäs.
Gurksallad med curry
Fri från gluten.
Gör laktosfri: Välj laktosfri crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: Byt ut crème fraiche mot Imat fraiche eller Sour supreme (innehåller soja).
Gör äggfri: Välj äggfri majonnäs.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentar
korvvattnet måste ha rejält med salt!
Staffan
2021-05-10