Tri tip steak med matvetetabbouleh

Betyg 3.5 av 5.
2 personer har röstat
0
Tri tip steak med matvetetabbouleh

Denna tri-tip steak har en pepprig smak då den är kryddad med tre sorters peppar: vitpeppar, svartpeppar och grönpeppar. Servera köttet grillat tillsammans med en variant på tabbouleh där vi använder matvete istället för bulgur.

Ett recept från:
Buffé nr 6, 2019

Tri tip steak med matvetetabbouleh

Ingredienser

4 portioner
1 dl  matvete
ca 100 g  bladpersilja
1   rödlök
3   tomater
3/4 dl  citronjuice (3/4 dl motsvarar 1-2 citroner)
1 dl  olivolja
1/2 tsk  salt
2 krm  svartpeppar
2   citroner
600 g  tri-tip steak trippel peppar

För alla

Fri från laktos, mjölkprotein och ägg.
Gör glutenfri: byt matvete mot glutenfri couscous eller annat glutenfritt gryn.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.5 av 5.
2 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi2075 KJ / 498 kCal
Fett29 g
Salt1.1 g
Kolhydrater20 g
Protein36 g

Testa liknande recept

Tabbouleh på matvete och säsongens rotfrukter
Betyg 4.6 av 5.
58 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Tabbouleh på matvete
Betyg 2 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Tabbouleh 
Betyg 4.4 av 5.
255 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Frö- och gryntabbouleh
Betyg 4 av 5.
2 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Råkost på morot och rostat vete
Betyg 2.6 av 5.
5 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Kalkonkorv med ljummen sallad
Betyg 3.7 av 5.
7 personer har röstat
Under 30 min att tillaga