Studentskans havrebröd

Betyg 3.9 av 5.
38 personer har röstat
0
Studentskans havrebröd

Smakrikt och nyttigt bröd i form av fyra små limpor med havre och linfrön. Ät det som det är eller använd till att göra krutonger att toppa en god soppa med.

Ett recept från:
Buffé nr 8, 2012

Studentskans havrebröd

Ingredienser

4 små limpor
8 dl  havregryn
1   paket jäst (à 50 g)
4 msk  hela linfrön
1 msk  salt
ca 14 dl  vetemjöl
vetemjöl till utbakning
ca 1 l  vatten

För alla

Innehåller gluten. Fri från laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.9 av 5.
38 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Lingonlimpa
Betyg 4.6 av 5.
24 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Bröd med lingon och vört
Betyg 4.3 av 5.
23 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Bovetelimpa med aprikoser & frön
Betyg 4 av 5.
39 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Havre- och lingonlimpa med morot- och solrosfrö
Betyg 3.4 av 5.
85 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Bröd med grönsaker
Betyg 4.1 av 5.
13 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Julbröd i form
Betyg 3.5 av 5.
13 personer har röstat
Över 60 min att tillaga