Rostbiff med bulgursallad och pepparrotscrème

Betyg 4 av 5.
8 personer har röstat
0
Rostbiff med bulgursallad och pepparrotscrème

Rostbiff med bulgursallad och pepparrotscrème är en trevlig och välsmakande rätt. Lök, äpple och babyspenat passar jättebra i bulgursalladen. Den goda pepparrotscrèmen är fräsch och ljuv.

Ett recept från:
Buffé nr 5, 2008

Rostbiff med bulgursallad och pepparrotscrème

Ingredienser

4 portioner
3 dl  bulgur
1   rödlök
1   äpple
1   ask babyspenat (à 100 g)
1/2 dl  olivolja
3 msk  vit balsamvinäger
salt och svartpeppar
1   paket färskost med pepparrot (à ca 125 g)
några droppar mjölk
frasig baguette till servering
500 g  skivad färdigstekt rostbiff

För alla

Fri från ägg, under förutsättning att man väljer bröd till som passar.
Gör glutenfri: ersätt bulgur med kokt ris eller quinoa, välj glutenfritt bröd till.
Gör mjölkfri: byt osten mot tofu eller mjölkfritt färskostalternativ och välj mjölkfritt bröd.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4 av 5.
8 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi1729 KJ / 413 kCal

Testa liknande recept

Hel rostbiff med blomkålspuré och grönsaker 
Betyg 3.2 av 5.
9 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Pastawok
Betyg 1.8 av 5.
4 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Bönpasta med röd pesto, rostbiff och grönkål
Betyg 4.3 av 5.
7 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Bagel med rostbiff och färskost
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Tunnbrödsrulle med potatissallad
Betyg 4.3 av 5.
8 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Rostbiff
Betyg 4.2 av 5.
135 personer har röstat
Över 60 min att tillaga