Rostbiff med bulgursallad och pepparrotscrème
Rostbiff med bulgursallad och pepparrotscrème är en trevlig och välsmakande rätt. Lök, äpple och babyspenat passar jättebra i bulgursalladen. Den goda pepparrotscrèmen är fräsch och ljuv.
Ett recept från:
Buffé nr 5, 2008
Ingredienser
4 portioner
3 dl bulgur
1 rödlök
1 äpple
1 ask babyspenat (à 100 g)
1/2 dl olivolja
3 msk vit balsamvinäger
salt och svartpeppar
1 paket färskost med pepparrot (à ca 125 g)
några droppar mjölk
frasig baguette till servering
500 g skivad färdigstekt rostbiff
För alla
Fri från ägg, under förutsättning att man väljer bröd till som passar.
Gör glutenfri: ersätt bulgur med kokt ris eller quinoa, välj glutenfritt bröd till.
Gör mjölkfri: byt osten mot tofu eller mjölkfritt färskostalternativ och välj mjölkfritt bröd.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi1729 KJ / 413 kCal
Kommentarer