Rökt makrill med dilldressing

Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
1
Rökt makrill med dilldressing

Lättlagad och mycket uppskattat tillbehör. Rökt makrill med dilldressing är en enkel, men smakrik, fiskrätt att servera på buffén. Passar utmärkt med tärnad fetaost och gröna oliver.

Ett recept från:
Buffé nr 10, 2007

Rökt makrill med dilldressing

Ingredienser

8 portioner
4   rökta makrillfiléer (à ca 260 g)
2 msk  dill
1 tsk  socker
1/2 tsk  salt
2 krm  vitpeppar
2 msk  färskpressad citronjuice

För alla

Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat

Kommentar

dressingen med lite vatten blev bra, serverade med tärnad feta och gröna oliver, provade ochså med "lite" Phiadelphiaost som gör det mildare. Fredagskok Uli

Ulrich

2007-11-23

Näringsvärde per portion

Energi460 KJ / 110 kCal
Fett9 g

Testa liknande recept

Gravad makrill
Betyg 2.8 av 5.
8 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Pepprig makrill, ljummen sallad med kaprisvinägrett
Betyg 2.8 av 5.
13 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Tunnbröd med makrill och gurka
Betyg 3.9 av 5.
9 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Under 45 min att tillaga
Grillad makrill med rostad grekisk sallad
Betyg 3.5 av 5.
6 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Över 60 min att tillaga