Radiokaka med apelsin

Betyg 3.3 av 5.
6 personer har röstat
0
Radiokaka med apelsin

Radiokakan med sin intensiva kakaosmak blev populär på 20-talet då det var oerhört viktigt att fika ljudlöst vid radion. Här gör vi den med trendig kokosolja och en twist av apelsin. En retrorätt kaka som smälter i munnen!

Ett recept från:
Buffé nr 9, 2013

Radiokaka med apelsin

Ingredienser

20 portioner
150 g  kokosolja
200 g  mörk choklad
1   apelsin
2   ägg
3 dl  florsocker
1 dl  kakao
1 krm  salt
20   kex (Mariekex, 100 g motsvarar ca 20 kex)

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.3 av 5.
6 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi889 KJ / 213 kCal
Fett12 g
Salt0.15 g
Kolhydrater24 g
Protein2 g

Testa liknande recept

Radiokaka med apelsinsallad
Betyg 3.7 av 5.
35 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Frasiga kex med chokladcréme och marshmallows
Betyg 4 av 5.
10 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Böntryfflar med choklad och apelsin
Betyg 3.3 av 5.
75 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Black bean chocolate chili cookies
Betyg 3.4 av 5.
88 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Tiramisu på vit choklad
Betyg 3.8 av 5.
6 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Raw food kaka
Betyg 3.6 av 5.
9 personer har röstat
Under 45 min att tillaga