Rabarbersallad

Betyg 3.3 av 5.
7 personer har röstat
1
Rabarbersallad

Tunt hyvlad späd rabarber ger fräsch syra i salladen. Marinera med honung, citron och olja och blanda med sallad, ärtskott och sockerärter. Vackert och väldigt somrigt! Servera gärna rabarbersalladen till goda grejer från grillen.

Ett recept från:
Buffé nr 4, 2017

Rabarbersallad

Ingredienser

4 portioner
2 msk  flytande honung
2 msk  färskpressad citronjuice
1/2 dl  rapsolja
1/2 tsk  salt
1 krm  peppar
200 g  rabarber
65 g  blandad sallad
1/2   förp solros- eller ärtskott (à 50 g)
150 g  strimlade sockerärtor

För alla

Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.3 av 5.
7 personer har röstat

Kommentar

Vansinnigt delikat!

Christian

2017-06-28

Näringsvärde per portion

Energi677 KJ / 162 kCal
Fett11 g
Salt0.88 g
Kolhydrater13 g
Protein3 g

Testa liknande recept

Rabarberkompott
Betyg 3.8 av 5.
92 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Fransk rabarbermarmelad
Betyg 4 av 5.
133 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Rabarbersnaps
Betyg 4.6 av 5.
73 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Rabarberchutney med chili
Betyg 2.7 av 5.
6 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Sallad på rabarber och getost
Betyg 4.6 av 5.
5 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Rabarber i huvudrollen
Betyg 2.5 av 5.
13 personer har röstat
Under 15 min att tillaga