Provensalska nötter

Betyg 3 av 5.
3 personer har röstat
2
Provensalska nötter

Dessa provensalska nötter vänds ner i en mix av färsk timjan och rosmarin blandat med olivolja och vitlök. När dina sötmandlar och cashewnötter är täckta av örtoljan tillsätter du havssalt och brer nötterna på en ugnsplåt så de kan rostas.

Ett recept från:
Buffé nr 4, 2008

Provensalska nötter

Ingredienser

10 portioner
3 msk  olivolja
1/3   kruka färsk timjan
1/3   kruka färsk rosmarin
2   vitlöksklyftor
400 g  blandade sötmandlar och cashewnötter (orostade)
2 tsk  havssalt

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3 av 5.
3 personer har röstat

Kommentarer

Hej Renée! Visst passar det med valnötter här! Lycka till! Hälsningar Michelle

Redaktionen

2016-05-18

Låter gott! Äter rätt ofta det. Undrar passar valnötter in ?

Renée

2016-05-16

Näringsvärde per portion

Energi1140 KJ / 272 kCal

Testa liknande recept

Örtrostade mandlar
Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Knäckesnacks
Betyg 4 av 5.
3 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Kryddnötter
Betyg 3.6 av 5.
17 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Chilinötter med honung
Betyg 4.1 av 5.
11 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Rostad partymix
Betyg 1.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Rostade salta mandlar
Betyg 4.5 av 5.
175 personer har röstat
Under 30 min att tillaga