Potatis- och morotskaka

Betyg 3.4 av 5.
11 personer har röstat
7
Potatis- och morotskaka

Potatis- och morotskaka är ett otroligt gott tillbehör till både fågel- och kötträtter. Effektfullt att servera till långbakad högrev med tomat- och vitlökssmör.

Ett recept från:
Buffé nr 6, 2010

Potatis- och morotskaka

Ingredienser

10 portioner
1 1/4 kg  potatis
3   morötter
1/2 dl  rapsolja
1 1/2 tsk  salt

För alla

Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Tips

Gott tillbehör till både fågel och kött.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.4 av 5.
11 personer har röstat

Kommentarer

Hej! Ska man använda fast eller mjölig potatis?

Ida

2023-12-18

Tog inte ihop som jag tänkt mig men smaken var ok

Mathias

2020-07-22

Sorry det står ju 1 1/4 dvs 1.25 kg :)

Torbjörn

2016-06-10

Testa liknande recept

Frasiga potatisrosor med färskost
Betyg 3.5 av 5.
54 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Oxfilé med friterad klyftpotatis och rödvinssky
Betyg 5 av 5.
2 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Råstekt potatis
Betyg 4.9 av 5.
15 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Oxfilé med duxelle och rotselleripuré
Betyg 4.4 av 5.
38 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Förföriskt goda pilgrimsmusslor
Betyg 4.6 av 5.
266 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Potatisterrin 
Betyg 5 av 5.
7 personer har röstat
Över 12 timmar att tillaga