Paul Aarts currysill
På en timme gör du denna spännande sill med currysmak! Sillen får härlig smak av majonnäs, yoghurt, vitlök och curry. Garnera sillen med persilja och servera till färskpotatis eller knäckebröd.
Ett recept från:
Buffé nr 6, 2006
Ingredienser
4 portioner
1 burk inläggningssill (à 420 g)
2 msk majonnäs
2 msk yoghurt
1 pressad vitlöksklyfta
1 tsk curry
1 msk finhackad slätbladig persilja
För alla
Fri från gluten men innehåller ägg och mjölk.
Gör äggfri: använd äggfri specialmajonnäs.
Gör mjölkfri: använd mjölkfritt yoghurtalternativ och "äkta" majonnäs.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi684 KJ / 164 kCal
Fett0 g
Kolhydrater1 g
Protein8 g
Kommentarer