Pasta med kyckling, spenat och feta
Bjud din familj på en härlig pasta med kyckling, spenat och fetaost som garanterat kommer bli en ny favorit! Sväng snabbt ihop dina ingredienser till en smarrig mättande pasta med vacker färg. En snabblagad och underbart god huvudrätt.
Ett recept från:
Buffé nr 2, 2009
Ingredienser
4 portioner
400 g pasta
1 vitlöksklyfta
1 rödlök
350 g kycklingfilé
2 msk olivolja
1 tsk salt
2 krm svartpeppar
200 g smulad fetaost
1 påse färsk bladspenat (à 70 g)
För alla
Gluten- och äggfri, om lämplig pasta används.
Gör laktosfri: använd ost lagrad mer än 3 månader.
Gör mjölkproteinfri: ersätt fetaost med tofu.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Supergott, krämigt och enkelt! Få ingredienser vilket är ett stort plus! Gott även dag 2 i matlådan
Anna
2023-04-28Så gott,tills halverade småtomater, pressad citron och Tog creme fraiche med curry,salt som dressing.
Monica
2017-04-03Tycker detta var fantastiskt gott. Använde råvaror från: www.sfizioshopping.com/sv/
Christian
2015-01-22