Osso buco med gremolatasallad
Osso buco är namnet på en klassisk italiensk gryta som vanligtvis görs på kalvlägg, men som här blir fantastiskt god med tjocka revbensspjäll. I buljongen från köttet får sedan olika sorters rotfrukter koka mjuka. Fullända verket med en gremolatadressad sallad!
Ett recept från:
Buffé nr 11, 2014
Ingredienser
Gremolatasallad
För alla
Osso buco
Fri från gluten.
Gör laktosfri: Kontrollera ingrediensförteckningen på fonden, välj laktosfritt matfett eller olja.
Gör mjölkproteinfri: Kontrollera ingrediensförteckningen på fonden, välj mjölkproteinfritt matfett eller olja.
Gör äggfri: Kontrollera ingrediensförteckningen på fonden.
Gremolatasallad
Fri från gluten och laktos.
Gör mjölkproteinfri: Välj mjölkproteinfritt ostalternativ eller uteslut osten.
Gör äggfri: Känsliga äggallergiker bör välja ost utan konserveringsämnet E1105 Lysozym, eller uteslut osten.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer