Örtfyllda bresaolarullar
Örtfyllda bresaolarullar passar ypperligt att servera som förrätt, tilltugg eller snacks. Bred en röra av ost och örter på bresaolan och sedan är rullarna färdiga att serveras! Lättlagat, snabbt och gott!
Ett recept från:
Buffé nr 2, 2004
Ingredienser
4 portioner
300 g tunt skivad bresaola
250 g kvarg eller annan färskost
1 dl hackad gräslök
1 dl hackad basilika
1/2 tsk svartpeppar
1 tsk örtsalt
1 msk riven parmesan
1 citron
1/2 gurka
2 tomater
olivolja till servering
För alla
Rätten är fri från gluten.
Gör laktosfri: välj laktosfri kvarg/färskost.
Gör mjölkproteinfri: välj mjölkfri softspread i stället för kvarg och uteslut parmesanosten.
Gör äggfri: känsliga äggallergiker bör välja parmesanost utan konserveringsämnet E 1105, Lyso-zym.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer