Örtfyllda bresaolarullar

Betyg 3.3 av 5.
7 personer har röstat
0
Örtfyllda bresaolarullar

Örtfyllda bresaolarullar passar ypperligt att servera som förrätt, tilltugg eller snacks. Bred en röra av ost och örter på bresaolan och sedan är rullarna färdiga att serveras! Lättlagat, snabbt och gott!

Ett recept från:
Buffé nr 2, 2004

Örtfyllda bresaolarullar

Ingredienser

4 portioner
300 g  tunt skivad bresaola
250 g  kvarg eller annan färskost
1 dl  hackad gräslök
1 dl  hackad basilika
1/2 tsk  svartpeppar
1 tsk  örtsalt
1 msk  riven parmesan
1   citron
1/2   gurka
2   tomater
olivolja till servering

För alla

Rätten är fri från gluten.
Gör laktosfri: välj laktosfri kvarg/färskost.
Gör mjölkproteinfri: välj mjölkfri softspread i stället för kvarg och uteslut parmesanosten.
Gör äggfri: känsliga äggallergiker bör välja parmesanost utan konserveringsämnet E 1105, Lyso-zym.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.3 av 5.
7 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Pastalåda med bresaola
Betyg 3.7 av 5.
7 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Hemlagad färskost med mynta
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Oströra
Betyg 2.5 av 5.
4 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Exotisk snabbglass
Betyg 2 av 5.
8 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Kalla bärglas med vaniljsmak
Betyg 3.7 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Snabb bärglass
Betyg 3.4 av 5.
16 personer har röstat
Under 15 min att tillaga