Nöt- & fröpanerad french toast

Betyg 4.8 av 5.
4 personer har röstat
0
Nöt- & fröpanerad french toast

Den nöt- och fröpanerade french toasten passar utmärkt på söndagsbrunchen eller som ett lyxigt mellanmål. Det mjuka brödet i kombination av det knapriga nöttäcket är otroligt gott och med aromen från kanel och färska bär är mackan en fullträff.

Ett recept från:
Buffé nr 8, 2008

Nöt- & fröpanerad french toast

Ingredienser

4 portioner
1 dl  solrosfrön
1 dl  hasselnötter
1/2 dl  hela linfrön
2   ägg
2 dl  mjölk
2 krm  salt
8   skivor bröd (t ex lantbröd)
2 msk  smör till stekning
1 tsk  kanel
250 g  frysta eller färska bär (t ex hallon, blåbär, björnbär)
3/4 dl  lönnsirap

För alla

Innehåller ägg.
Gör glutenfri: använd glutenfritt bröd.
Gör mjölkproteinfri: använd lämpligt bröd, använd mjölkfritt alternativ, tex Solhavre, och stek i mjölkfritt margarin.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.8 av 5.
4 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

French toast med ricotta och bär
Betyg 3.6 av 5.
13 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Pettsons fattiga honungsriddare
Betyg 4.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
French toast med jordgubbskompott och mascarponekräm
Betyg 4.8 av 5.
13 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Under 30 min att tillaga
Fyllda fattiga riddare
Betyg 4.1 av 5.
27 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Fattiga riddare med blåbär och honung
Betyg 4.2 av 5.
68 personer har röstat
Under 30 min att tillaga