Morots- och algsallad

Betyg 4.5 av 5.
2 personer har röstat
0
Morots- och algsallad

En riktigt god och nyttig sallad på morötter och alger som du med fördel kan lägga upp i små skålar och servera som förrätt. Morots- och algsalladen blir god, saftig och uppfriskande.

Ett recept från:
Buffé nr 8, 2009

Morots- och algsallad

Ingredienser

4 portioner
2 dl  aramealger (2 dl = ca 20 g)
4   morötter
2 msk  finriven ingefära
färskpressad juice av 1   citron
2 msk  tamari eller japansk soja
2 msk  sesamfrön
2 msk  solrosfrön
2 - 3 msk  finhackad koriander
1/2 dl  finhackad persilja

För alla

Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.5 av 5.
2 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Knaprigt
Betyg 3 av 5.
4 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Asiatiskt kryddsmör
Betyg 3 av 5.
10 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Kryddig linspuré
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Rostad frömix
Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Nudelsallad med dressing
Betyg 4.1 av 5.
50 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Asiatisk dukkah
Betyg 3 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga