Lufttorkad skinka med ädelost och tranbär

Betyg 4.7 av 5.
15 personer har röstat
2
Lufttorkad skinka med ädelost och tranbär

Lufttorkad skinka, serrano eller prosciutto serveras tillsammans med smulad ädelost, mandel och torkade tranbär. Lätt fixat och väldigt gott! En perfekt sista-minuten-rätt som passar till både glöggfest och självaste julafton.

Ett recept från:
Buffé nr 11, 2018

Lufttorkad skinka med ädelost och tranbär

Ingredienser

6 portioner
12   skivor lufttorkad serranoskinka eller prosciutto
olivolja
100 g  ädelost
3/4 dl  hackad mandel
3/4 dl  torkade tranbär

För alla

Fri från gluten och ägg. Innehåller laktos och mjölkprotein.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.7 av 5.
15 personer har röstat

Kommentarer

Enkelt och så gott!

Ulla

2021-12-13

Underbart gott!

Hanna

2018-12-11

Näringsvärde per portion

Energi880 KJ / 210 kCal
Fett14 g
Salt1 g
Kolhydrater10 g
Protein12 g

Testa liknande recept

Smördegsflarn med ricotta, päron och ädelost
Betyg 4.8 av 5.
115 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
5 minuterskola
Betyg 4.4 av 5.
491 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Smörstekt pepparkaka med ädelostkräm
Betyg 4 av 5.
67 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Smörkola
Betyg 3.8 av 5.
664 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Brynt smörkola
Betyg 4.6 av 5.
244 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Saffranskola med havssalt
Betyg 4.5 av 5.
163 personer har röstat
Över 60 min att tillaga