Lammkotletter med timjan och getostpudding

Betyg 2.9 av 5.
19 personer har röstat
0
Lammkotletter med timjan och getostpudding

Fräsch och lätt varmrätt som ändå mättar fint! De marinerade lammkotletterna smakar utsökt tillsammans med den krämiga getostpuddingen och lite färska kryddor.

Ett recept från:
Buffé nr 10, 2003

Lammkotletter med timjan och getostpudding

Ingredienser

4 portioner
800 g  lammkotletter
1 tsk  salt
2 krm  nymalen svartpeppar
8   gröna sparrisstjälkar

Marinad

2   vitlöksklyftor
1 dl  rödvin
1 msk  soja
2 msk  balsamvinäger
1 dl  olivolja
några kvistar färsk timjan

Getostpudding

125 g  getost (chèvre)
2 dl  vispgrädde
2   ägg

Till garnering

färsk timjan
basilika
balsamvinäger

För alla

Innehåller inte gluten. Mjölk och ägg ingår.
Ändra till mjölk- och äggfritt: uteslut getostpuddingen och servera rätten med t ex bakad potatis.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.9 av 5.
19 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Oxfilé med getost & vinsås
Betyg 3.6 av 5.
39 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Över 60 min att tillaga
Grillade lammkotletter
Betyg 4.3 av 5.
3 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Potatiskaka med getost
Betyg 3.9 av 5.
13 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Carpaccio på rödbeta med chèvre
Betyg 3.6 av 5.
36 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Getostkräm
Betyg 2.2 av 5.
5 personer har röstat
Under 15 min att tillaga