Korvomelett med spenat
Matig och mättande omelett med kraftfull chorizo, krispig paprika, spröd babyspenat och smakrik lagrad ost. En stadig lunchrätt som du snabbt och enkelt lagar till.
Ett recept från:
Buffé nr 1, 2010
Ingredienser
1 portion
1/2 liten rödlök i strimlor
1/2 paprika
1/2 chorizo à 140 g
1 msk olja
3 ägg
2 msk mjölk eller vatten
2 krm salt
1 krm svartpeppar
1/2 dl riven lagrad ost
1/2 tomat
1 näve babyspenat
För alla
Fri från gluten. Innehåller ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfri korv, använd vatten till omeletten, välj ost lagrad mer än 3 mån.
Gör mjölkproteinfri: välj mjölkfri korv, använd vatten till omeletten, välj mjölkfritt ostalternativ.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Enkel nyttig snabbmat. satte dit kokt pot. en gång. Variabel rätt.
Lillemor
2012-12-12Riktigt matig omelett. Kanongod!
Lena
2010-01-24