Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

Hoppa till sidans innehåll

Recept

Ingelas valnötsås

Aromatisk sås av valnötskärnor, bladpersilja, olivolja, parmesanost och roquefortost. Mixa ingredienserna i en matberedare och smaka av med salt och peppar.

Detta är ett recept från Buffé nr 4, 2006.

Ingredienser

  • 1 dl hackad bladpersilja
  • ca 10 valnötskärnor
  • 1/2 dl olivolja
  • 30 g riven parmesanost
  • 50 g smulad roquefortost
  • salt
  • peppar

Gör så här

  1. Mixa hackad bladpersilja, valnötskärnor och olivolja i en matberedare. Tillsätt riven parmesan och smulad roquefortost.
  2. Smaka av med salt och peppar.

Just nu sprids bluffmeddelanden om presentkort som ser ut att komma från ICA. Läs mer