Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

Recept

Frukostglass


Precis som en skål yoghurt med granola och bär. Fast i glassform! För vem säger att yoghurt och flingor måste ätas i skål? Förbered kvällen innan så har du fantastiskt goda frukostglassar klara till morgonen.

Detta är ett recept från Buffé nr 5, 2017.

Ingredienser

6 st glasspinnar
  • 1 1/2 dl grekisk yoghurt (10%)
  • 1/2 dl mjölk (3%)
  • 1 msk honung
  • 1 dl hallon eller blåbär
  • 1/2 dl müsli eller granola

Gör så här

  1. Blanda ihop grekisk yoghurt, mjölk och honung i en bunke.
  2. Varva yoghurtsmet, hallon eller blåbär och müsli eller granola i 6 glassformar (för 6 st). Ställ in i frysen minst 3 timmar.

För alla

Fri från ägg. Innehåller mjölkprotein.
Gör glutenfri: välj glutenfri müsli/granola.
Gör laktosfri: välj laktosfri yoghurt och mjölk.

Näringsvärdet är baserat per glass.

Näringsvärde per portion

Energi: 298 kj / 72 kcal
Protein:2 g
Kolhydrater: 7 g
Fett: 4 g
Salt: 0,04 g