Flintasallad

Betyg 3 av 5.
1 personer har röstat
1
Flintasallad

Flintasallad är en mättande och bastant sallad. Du grillar flintastek och strimlar den sedan. Avokado, bönor och röd lök tillför utsökta smaker till salladen.

Ett recept från:
Buffé nr 5, 2007

Flintasallad

Ingredienser

8 portioner
flintastek
2 - 3   burkar bönor av olika färg (vita, svarta, röda)
2 - 3   avokador i skivor
3 - 4   klyftade tomater
1   skivad rödlök
1/2 dl  olivolja
2 - 2 1/2 msk  balsamvinäger
salt och peppar
rucolasallad

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3 av 5.
1 personer har röstat

Kommentar

En god fräsch sallad. Jag tog svarta bönor och kikärtor i. Jag valde att inte ta fullt så mycket ruccola utan blande i lite lollo rosso och frisesallad. Till serverade jag dressingen som finns i receptet Japansk Lax. Mycket god och stark dressing.

Charlotte

2007-08-05

Testa liknande recept

Bönsallad med citron och örter
Betyg 4.3 av 5.
6 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Flintastek med chilirostad majs och potatis
Betyg 5 av 5.
3 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Bönsallad med pinjenötter
Betyg 4.8 av 5.
4 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Bönsallad med rödlök
Betyg 4 av 5.
3 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Grilloumi med honung och lime
Betyg 3.5 av 5.
25 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Påsksallad
Betyg 2 av 5.
4 personer har röstat
Under 15 min att tillaga